dimecres, 15 d’abril del 2020

Enviament de tasques


Ara les classes han canviat. Ja no tenim un horari estricte. Abans sabíem que havíem de fer a cada hora. Ara depèn de mil coses, una d'elles que disposis d'ordinador. 

Normalment el dilluns al matí veureu que a la pestanya Treball de classe han aparegut noves feines. El més important és que us fixeu en la data de venciment, que vol dir quan ja haurien d'estar lliurats els deures. Es poden lliurar abans, i també després, però els mestres tindran en compte qui és puntual i rigorós i qui no. És la data que apareix a la columna dreta de la tasca.


De vegades la feina consisteix en un document de text que cada alumne edita, omple i envia al mestre. Heu de clicar el botó "Lliura" (vol dir envia) i a continuació heu de confirmar l'operació amb el botó "Entrega". Els mestres rebrem un document de text, farem la correcció i retornarem una resposta, que de vegades serà una nota i de vegades un comentari.



L'expressió "Lliurats" vol dir que la feina ha arribat als mestres. Bona senyal, podeu estar tranquils. Si penseu que el document que heu enviat no estava acabat o estava malament sempre podeu anul·lar l'enviament i fer-ho de nou.

En ocasions la feina no és la redacció d'un text, sinó un formulari o qüestionari. Marqueu les respostes correctes i feu clic al botó "Envia". Podràs consultar la teva puntuació. Hi haurà qüestionaris que et deixaran repetir i altres que no.



Si prems el botó "Obre la tasca" podràs comprovar que apareix l'expressió "Lliurats". El qüestionari ha arribat al mestre. No et preocupis per l'expressió "No s'ha adjuntat cap treball", vol dir que no has afegit cap document juntament amb el qüestionari. No et preocupis.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.