PANELLETS VARIATS
Barregeu bé el sucre ,l’ametlla ratllada i hi afegiu unes
raspadures de llimona. Afegiu la patata bullida. Primer l’aixafeu amb la forquilla
i després amb una cullera de fusta. Aixafeu sense remenar-la, fins que quedi
unida. Si es treballa massa, s’estova. Dividiu la massa en quatre parts, una ha de ser més petita.
PINYONS. Feu boletes
petites, passeu-les per la farina i per la clara d’ou una mica batuda.
Cobriu-les amb pinyons. Poseu el panellets en una plata del forn i pinteu-los
amb rovell d’ou.
AMETLLA. Feu unes barretes petites, passeu clara d’ou per la
part de sobre i arrebosseu aquesta part amb ametlles trinxades. La part de sota
es passa per farina.
AVELLANA. Feu boletes una mica aixafades i hi poseu una
avellana a sobre.La part de sota es passa per farina.
COCO. Agafeu la part més petita de la massa i hi barregeu el
coco. Li donem forma de piràmide i posem farina a la base.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.