dimecres, 30 d’octubre de 2019

Fem panellets variats


Galeria de fotos


Recepta

Barregeu bé el sucre, l’ametlla ratllada i hi afegiu unes raspadures de llimona.

Afegiu la patata bullida. Primer l’aixafeu amb la forquilla i després amb una cullera de fusta. Aixafeu sense remenar-la, fins que quedi unida. Si es treballa massa, s’estova.

Dividiu la massa en quatre parts, una ha de ser més petita.

PINYONS.  Feu boletes petites, passeu-les per la farina i per la clara d’ou una mica batuda. Cobriu-les amb pinyons. Poseu el panellets en una plata del forn i pinteu-los amb rovell d’ou.

AMETLLA. Feu unes barretes petites, passeu clara d’ou per la part de sobre i arrebosseu aquesta part amb ametlles trinxades. La part de sota es passa per farina.

AVELLANA. Feu boletes una mica aixafades i hi poseu una avellana a sobre. La part de sota es passa per farina.


COCO. Agafeu la part més petita de la massa i hi barregeu el coco. Li donem forma de piràmide i posem farina a la base.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.